Ένα ταξίδι στη Μήλο, στο νησί της Αφροδίτης, θα σας πείσει ότι είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά και όμορφα νησιά των Κυκλάδων αλλά και για να ζήσετε μοναδικές στιγμές στα γραφικά χωριά, τις πάνω από 75  πανέμορφες παραλίες που βρίσκονται ανάμεσα σε μοναδικά φυσικά τοπία, το σαγηνευτικό ηλιοβασίλεμα όπως επίσης και τα αρχαιολογικά μνημεία του νησιού.
Discover Milos

Με την δύση του ηλίου μπορείτε να γνωρίσετε την νυχτερινή ζωή της Μήλου απολαμβάνοντας το ρόφημά σας πλάι στη θάλασσα. Ο Αδάμαντας είναι το πιο κεντρικό και διάσημο χωριό της Μήλου, λόγω και του λιμανιού που βρίσκεται εκεί. Εκτός από τον Αδάμαντα, η Μήλος είναι γεμάτη με υπέροχα χωριά που το κάθε ένα έχει μία ξεχωριστή ομορφιά, κρατώντας τα αγνά και παραδοσιακά στο πέρασμα των χρόνων .
Τρυπητή, Τριοβάσαλος, Πέρα Τριοβάσαλος, Πλάκα, Πολλώνια, Ζεφυρία, Φυροπόταμος, Κλήμα, Μανδράκια, Φουρκοβούνι είναι μερικά από αυτά που αξίζει να επισκεφθείτε. Εκτός φυσικά από τα χωριά, δε θα μπορούσαμε να μην λησμονήσουμε τις πάνω από 75 ιδιαίτερες παραλίες της Μήλου.

Discover Milos

Οι πιο γνωστές και που πραγματικά αξίζουν την επίσκεψή σας είναι το Κλέφτικο οπού αν και δεν είναι η παραλία με τον κλασικό ορισμό που όλοι ξέρουμε, είναι ένα μοναδικό τοπίο που σίγουρα πρέπει να επισκεφτείτε και να κολυμπήσετε ανάμεσα στους ηφαιστιογενείς άσπρους βράχους.
 
 Επίσης το Σαρακίνικο που τα ηφαιστιογενή βράχια δημιουργούν ένα  σεληνιακό τοπίο σπάνιας ομορφιάς. Επιπλέον την Φυριπλάκα, Τσιγκράδο με τα καταγάλανα και πεντακάθαρα νερά  όπως επίσης και τις παραλίες Παλαιοχώρι, Λαγκάδα, Παπικινός, Αγία Κυριακή, Άγιος Κωνσταντίνος, Προβατάς, Γέροντας, Παπάφραγκας και Αλογόμανδρα.
Στη Μήλο έχετε πληθώρα επιλογών για να επιλέξετε τη παραλία που θα κάνετε την βουτιά σας.

Book Now