Δραστηριότητες

Δραστηριότητες

Η Μήλος, εκτός από ένα νησί με υπέροχη ιστορία, γραφικά χωριά και μοναδικές παραλίες προσφέρουν στους επισκέπτες τη δυνατότητα διαφόρων δραστηριοτήτων. Οι καλοκαιρινές διακοπές στη Μήλο γίνονται αξέχαστες με την οργάνωση θαλάσσιων εκδρομών, ημερήσιων και απογευματινών σε παραλίες, όπου η πρόσβαση γίνεται μόνο με σκάφος. Το λιμάνι του Αδάμαντα φιλοξενεί τα καταμαράν, τα οποία είναι έτοιμα να σας ταξιδέψουν γύρω από τη Μήλο, στο μαγευτικό Κλέφτικο, αλλά και το γειτονικό νησί, την Κίμωλο.

Δραστηριότητες

Η ιστιοπλοΐα δε θα μπορούσε να λείπει ως δραστηριότητα. Υπάρχουν ειδικά σκάφη για καθημερινές εκδρομές στη Μήλο. Για τους λάτρες πάλι του βυθού, η κατάδυση με πλήρη εξοπλισμό είναι μία μαγευτική εμπειρία. Ο πλούσιος και ανεξερεύνητος βυθός της Μήλου, συνεπάρει σε κάθε βουτιά με εικόνες από κοχύλια, ψάρια και οστρακοειδή

Δραστηριότητες

 

Αν πάλι κάποιος επιθυμεί να γνωρίσει και την ξηρά του νησιού, τότε οι επιλογές είναι περίπατος, τρέξιμο και αναρρίχηση. Και οι δρόμοι της Μήλου επίσης περιμένουν να εξερευνηθούν. Με την ενοικίαση ενός αυτοκινήτου μπορείτε να μετακινηθείτε εύκολα, γρήγορα και να γνωρίσετε όλο το νησί σε σύντομο χρόνο.

Ετοιμαστείτε για μοναδικές περιπέτειες και αναμνήσεις στο νησί της Μήλου.

Book Now